Пребитият от момиче 16-годишен Илиян от Перник, който е със специални

...
Пребитият от момиче 16-годишен Илиян от Перник, който е със специални
Коментари Харесай

Битото от момиче дете със специални потребности: Побоят продължи дълго, не ми е за първи път

Пребитият от момиче 16-годишен Илиян от Перник, който е със специфични потребности описа, че са го удряли дълго време. Освен това се случвало постоянно да го тормозят и това не било първият случай на сходно принуждение.

Илиян се среща инцидентно с двете девойки от клипа. Твърди, че и двете стартират да го удрят, а едно момче снима цялата брутална сцена.

На въпрос за какво момичето му е протегнало ръка Илиян отговоря: " Защото споделя, че съм приказвал някакви неща ". Той отхвърля да е влизал в спор с тях. Разказва още, че побоят над него траял дълго. С двете девойки били от един квартал и се познавали от дълго време. Но насилието над него не се случвало за първи път, написа NOVA. 

След като общественият линч завършил Илиян се прибрал у дома без да показа за случилото се. За синините към очите лъже, споделя, че се е блъснал. Баща му схваща инцидентно каква е истината.

" Бях на работа и класната на Илиянчо ми се обади, че има клип за мен. Прати ми клипа, гледах го. Даже плаках. Не съм се обаждал в полицията. Класната сподели, че е подала сигнал до полицията, до Детска педагогическа ", сподели Петър Ивайлов.

Петър недоумява какво е предизвикало експанзията на децата. Разказва, че сина му не е проблематично дете, а побойничката познава от години. " Момичето, което се вижда на клипа го познавам от малко. Доколкото знам е щерка на директорка, само че тя се е пенсионирала ", добави той. И упорства децата, малтретирали сина му да бъдат осъдени. " С цялата суровост на закона! "

Припомняме, че през вчерашния ден в обществените мрежи бе оповестен клип, в който се вижда по какъв начин възпитаник със специфични просветителни потребности от Перник е измъчван и обичай от момиче. 

На въпросното видео се вижда по какъв начин момиче се кара и удря поредност от плесници на седнало момче на пейката. " Гледай ме в очите ", споделя ученичката на момчето. След това го кара да си смъкна долу ръцете, с цел да не й пречи да го удря. Момчето плаче, а до него седи друго момиче, която безучастно гледа издевателството на своя връстник, до момента в който се смее, а трето се допуска, че снима.

Клипът с насилието над момчето провокира необятен публичен отзив и сега той е обект на следствие от страна на способените органи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР